Lajme flash

Programi i Qeverisë 2013-2017

Puna e Ministrisë së Financave në 100 ditë qeverisje

 

Programi i Qeverisë 2013-2017
Ratifikimi i huasë me FMN
Ratifikimi i huasë me FMN

Termat e kredisë

Memorandumi i mirëkuptimit

Projekte të BE
Projekte të BE

SETS Project

Video

Foto

 300 ditët e para të Ministrisë së Financave

300 ditët e para të Ministrisë së Financave

Dialog, përgjegjshmëri, partneritet…Me këto tre fjalë mbyllet raporti publik i 300-ditëve të para të qeverisjes së Aleancës për Shqipërinë europiane. I paraqitëm në atë raport si tre fjalët kyçe të qasjes sonë të re qeverisëse dhe besojmë se 300 ditët e para të qeverisjes treguan se ne dimë të ndjekim vizionin tonë. Dimë ta jetësojmë atë dhe të bëjmë atë(...)
Shih foto galeri
Denonconi veprimet Korruptive në Ministrinë e Financave dhe Institucioneve në varësi të saj!

Denonconi veprimet Korruptive në Ministrinë e Financave dhe Institucioneve në varësi të saj!

Denonconi Korrupsionin me Fondet Publike//Telefononi në numrat: 0800-1963 / 04-222-58-00

më shumë