Lajme flash

Programi i Qeverisë 2013-2017

Puna e Ministrisë së Financave në 100 ditë qeverisje

 

Programi i Qeverisë 2013-2017
Ratifikimi i huasë me FMN
Ratifikimi i huasë me FMN

Termat e kredisë

Memorandumi i mirëkuptimit

Projekte të BE
Projekte të BE

SETS Project

Video

Foto

Denonconi veprimet Korruptive në Ministrinë e Financave dhe Institucioneve në varësi të saj!

Denonconi veprimet Korruptive në Ministrinë e Financave dhe Institucioneve në varësi të saj!

Denonconi Korrupsionin me Fondet Publike//Telefononi në numrat: 0800-1963 / 04-222-58-00

më shumë